Μια επιστολή προς σκεπτόμενους

Αυτή είναι μια περίοδος διαρκούς εγκληματικής δράσης της Κυβέρνησης των ολετήρων, της εσχάτης προδοσίας, της πηγής από όπου τρέφεται κάθε φασιστική οργάνωση, όπως η Χρυσή Αυγή.

Γυρνώντας το μνημονικό μου πίσω, στην ιστορία της Χιτλερικής προπαγάνδας με την καταστροφή του  Ράιχσταγκ και την ενοχοποίηση ενός κομμουνιστή Ολανδού που οδήγησε το θυμικό των Γερμανών πολιτών να μην καταλάβουν την ναζιστική θηριωδία που επρόκειτο να επακολουθήσει, το παραλληλίζω έστω και ως «νοσηρή» σκέψη με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Είναι μια εποχή, κατά την οποία αυτός ο λαός, ο οποίος δεν φημίζεται για την εγκράτεια του ή την γνώση του ή την κρίση του ή την μνήμη του, βομβαρδίζεται με μια αλληλουχία γεγονότων, που δεν είναι κατά τεκμήριο αληθινά ή πραγματικά και που αδυνατεί να τα επεξεργαστεί, να τα κατανοήσει και να τα αποκαλύψει.

Η προπαγάνδα, ανάλογης αποτελεσματικότητας με αυτήν του  Γιόζεφ Γκαίμπελς  με την οποία ανταγωνίζεται η Κυβέρνηση των ολετήρων και η Ομομήτρια της, Χρ. Αυγή, υποβάλουν τον Ελληνικό λαό στην δυστυχία της αβουλίας του να τους στείλει στο διάολο.

Μου γεννάτε το ερώτημα, ήταν μια πράξη «παραφροσύνης» της γκαιμπελικής «ιδιοφυίας» του Κασιδιάρη η δολοφονία του Παύλου Φύσσα , ώστε να κινηθεί δικαστικά ο ομομήτριος αντίπαλος, η Νέα Δημοκρατία, με απώτερο στόχο να κατασκευάσει τους ήρωες που είχε και έχει ανάγκη η νέο-ναζιστική οργάνωση της Χρ. Αυγής ή ήταν «παραφροσύνη» των μυστικό-συμβούλων του άλλου φασίστα που ελεώ Μέρκελ, Eurobank, ΔNT, Βενιζέλου και Κουβέλη, πρωθυπουργεύοντα κ. Σαμαρά, ώστε να ασχοληθεί η ηλίθια και φιλοθεάμονα στην πλειοψηφία της μάζα, που έχει εκπαιδευτεί στο να προσαρμόζεται παρά να αντιστέκεται, για να περάσουν εκείνα τα οικονομικά μέτρα με τα οποία κινδυνεύει η κυβέρνηση σε αναγκαστική παραίτηση από το δικό της κοινοβουλευτικό σώμα; Από εσωτερική «επανάσταση» των Βουλευτών της;

Θυμάστε αλώστε τις δηλώσεις Σαμαρά προς εκείνους τους Βουλευτές του κόμματός του που η συνείδηση τους «κτυπούσε» την πόρτα και της λογικής και της αυτοσυντήρησης.

Ας σκεφτούμε λοιπόν φωναχτά, έτσι που η σκέψη μας να πυροδοτήσει αντιδράσεις σε όποιους μας ακούσουν.

Ο σφετερισμός συμβόλων και η δημιουργία «ηρώων» αποτελεί προσφιλή ενασχόληση των φασιστών είτε αυτούς τους ενοχοποιούμε ως ναζιστές είτε ως Δωσίλογους και ολετήρες που Κυβερνούν την χώρα μας

Είναι ή δεν είναι παραφροσύνη, ένα κόμμα που η πτωματομηχανή της Τρόικα και της Κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας , το τροφοδοτεί με υψηλά ποσοστά διεμβόλισης του εκλογικού σώματος, μάλιστα δε εναντίον των ομοταξικών του αντιπάλων, να αυτοκτονεί υπέρ της αυτοδιάλυσης του, φτάνοντας να δώσει το ίδιο την χαριστική βολή εξόντωσης του, με την δολοφονία ενός γνωστού τραγουδοποιού του αντιφασιστικού χώρου;

Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι ένα φασιστικό – ναζιστικό κόμμα θα αυτοκτονούσε για να σωθεί από την καταπόντιση οποιοδήποτε κόμμα, ακόμα και αν αυτό ήταν συνοδοιπόρος ιδεολογικά και πολιτικά  ή ήταν αντίπαλο, επειδή κινδύνευε να υποστεί συντριπτική ήττα από την μισητή για τους φασίστες, Αριστερά;

Ερωτώ, υπάρχει μαλάκας σε αυτήν την χώρα που να πιστεύει πως η Χρ. Αυγή αυτοθυσιάστηκε για να σωθεί η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;  

Τα φασιστοκάναλα, έχουν επιδοθεί σε έναν ανταγωνιστικό θεατρινισμό ως δήθεν δημοσιογραφικό λόγο, προσπαθώντας να περάσουν την προπαγάνδα  ότι η Χρ. Αυγή, είναι μια ναζιστική οργάνωση που συγκροτείται από ηλίθιους και εθισμένους στο έγκλημα, χωρίς να σκέπτονται  και να ενεργούν πολιτικά ή τουλάχιστον πονηρά.

Κάτι τέτοιες στιγμές, η μνήμη μου γυρίζει πίσω σε παρόμοιες καταστάσεις.

Ποιος είχε συμφέρον να εκτελέσει τον Παύλο Μπακογιάννη;

Ας θέσω αλλιώς το ερώτημα:

Ποιος θα μπορούσε να εκτελέσει τον Μπακογιάννη και να παρουσιάσει στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν;

Γιατί κάποιος θα εκτελούσε τον Μπακογιάννη, όταν μάλιστα δεν είχε καμιά σχέση με το σάπιο σύστημα όπως το έβλεπαν τα μάτια των Δεξιών στο πρόσωπο του Παπανδρέου ή τα μάτια των Πασόκων στο πρόσωπο του Μητσοτάκη;

Απεναντίας ο Μπακογιάννης δεν ήταν υμνητής της χούντας αλλά πολέμιος της.

Η 17Ν, αποτελούσε την οργάνωση – εκδικητή των χουντικών αποβρασμάτων που είχε αθωώσει το παλινορθωμένο Εθνικιστικό κόμμα της ΕΡΕ , ως Νέα Δημοκρατία.

Επομένως η 17Ν δεν είχε κανένα λόγο να επιδιώξει την εκτέλεση του Μπακογιάννη, εκτός αν αυτοθυσιαζόταν για να κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία.

Πρόσφατα, ο αγαπητός σε μένα δημοσιογράφος κ. Δελαστίκ, προφανώς θέλοντας να προλάβει τέτοιους συνειρμούς, σε άρθρο του υποστήριξε πως κατ’ ανάγκη εκείνος που ωφελείται από μια δολοφονία πολιτική, δεν είναι και εκείνος ο εντολέας της.

Όμως η προπαγάνδα, επικαλείται αλληγορικά μέσα, φαινόμενα, σύμβολα, δράσεις κλπ.

Αλλιώς τι σόι προπαγάνδα θα ήταν. Δεν απευθύνεται στο λογικό του ανθρώπου αλλά στο θυμικό του. Και τι κάνει ακριβώς; Διαμορφώνει συνείδηση πραγματικότητας αισθηματικών φορτίσεων, που εγγράφονται στο υποσυνείδητο και λειτουργούν αυτόνομα υπό την επιρροή συγκεκριμένων καταστάσεων ή όταν  λέξεις – κλειδιά την ενεργοποιήσουν.

Ξαναέρχομαι στο ερώτημα:

Υπάρχει μαλάκας σε αυτήν την χώρα που να πιστεύει πως η Χρ. Αυγή  αυτοκτόνησε για να σωθεί η ομομήτριος της, Νέα Δημοκρατία και το σκυλάκι της, το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου;

Το ερώτημα βεβαίως απευθύνεται και στους συμβουλάτορες του Σαμαρά.

Δηλαδή, αν μπορούν αυτοί οι σύμβουλοι να μου ικανοποιήσουν το νοσηρό μου προβληματισμό, πως γίνεται μια κομματική παράταξη στην άνοδό της να αυτοκτονεί για να σωθεί από τον καταποντισμό η Κυβέρνηση των δοσίλογων και Εθνικών Μειοδοτών.

Ποιος λοιπόν έδωσε εντολή να εκτελεστεί ο Φύσσας;

Ο δολοφόνος του πράγματι είναι Χρυσαυγίτης. Την εντολή εκτέλεσης ποιος την έδωσε; Ο Μιχαλολιάκος; ο Κασιδιάρης; ο Λαγός;

Δηλαδή αποφάσισε ο «Φύρερ» και ο «Γκαίμπελς» να σκοτώσουν το κόμμα τους; 

Βέβαια ο Δένδιας και οι μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά, αντίστοιχα με τον Χίτλερ και το Ράιχσταγκ, έσπευσαν να εκμεταλλευτούν προπαγανδιστικά την δολοφονία. Όμως η ιστορία του  «πραξικοπήματος της Μπυραρίας» σε τόσους καλά διαβασμένους της ιστορία του Ναζισμού, δεν επιτρέπει να κάνουν τα ίδια λάθη. Εκτός αν, ή εξαγοράστηκαν  ή είναι όντως ηλίθιοι ή είναι φτηνοί πρακτορίσκοι της Νέας Δημοκρατίας. 

Το πιστεύει κανείς αυτό;

Η Νορβηγία όμως, μας λέει κάτι. Εκεί η Δεξιά συμμάχησε με την αντίστοιχη Χρ. Αυγή  σε Κυβέρνηση μειοψηφίας.

Πρόσφατα ο Πολύδωρας ζήτησε προοπτικά την συγκυβέρνηση με το αδελφό κόμμα της Χρ. Αυγής.

Ενδεχομένως να έχουμε νέο «Φύρερ» στην Χρ. Αυγή και στον κίνδυνο Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να δούμε συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Χρ. Αυγής, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να μπει στην βουλή, ακόμη και αν αναστηθεί ο Παπανδρέου.

Αφήνω στην άκρη, ότι επιλέχθηκε ένας νεότατος με πολλές φιλοδοξίες Αντιεισαγγελέας αντί πεπειραμένων  με μεγάλη θητεία και γνώσεις Αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, να χειριστεί μια τέτοια υπόθεση κατ’ εντολή της εκτελεστικής Εξουσίας και όχι του καθ’ ύλη αρμοδίου Υπουργού Δικαιοσύνης.

Αυτό το αφήνω στους νομικούς, όχι βέβαια στους προσκυνημένους ή τους εισαγγελοδημοσιογράφους.

Το ζήτημα,  Χρ. Αυγή- φασισμός- αίτια- αντιμετώπιση είναι άκρως πολιτικό και ευθύνη του λαού, που για μια φορά στην ζωή του πρέπει να αναλάβει το χρέος του απέναντι στον ίδιο και στο μέλλον αυτής της χώρας.

Τον Μιχαλολιάκο στον Κορυδαλλό πρέπει να τον ακολουθήσουν οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπανδρέου και όλος ο συρφετός των ολετήρων βουλευτών των δύο προδοτικών κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Αν τώρα δεν ξεσηκωθούμε, σε λίγο δεν θα υπάρχουμε ούτε και σαν σκιές στην πλατεία Συντάγματος.  

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s